Stress op school - gratis lezing voor onderwijs

Datum en tijd: 
donderdag, 12 september, 2019 - 19:30 tot 21:30

Heb je het gevoel jezelf voorbij te lopen?

Denk je vaak "wanneer moet ik dát nog doen..."?

Ben je aan het einde van de dag uitgeput, maar kan je moeilijk tot rust komen?

"Het lesgeven lukt wel maar al die taken eromheen, buiten de klas, dat maakt het pas zwaar!”

Steeds meer leerkrachten en ondersteunend personeel hebben het gevoel in een ratrace te leven en ervaren de gevolgen van stress op fysiek en mentaal vlak. Vanuit een verlangen naar wat meer gemoedsrust, gaan ze op zoek naar manieren om met de (alsmaar toenemende) druk van alledag om te gaan. Zo willen ze voorkomen om overspannen of opgebrand te raken. 

CGG Kempen werkt aan het voorkomen van burn-out door te sensibiliseren, bewustwording te stimuleren en concrete handvaten aan te bieden voor een betere zelfzorg, met als doel het vinden van meer balans in je leven.   

Op donderdagavond 12 september 2019 geeft het CGG Kempen in samenwerking met Stad Turnhout een gratis lezing voor alle personeel werkzaam binnen onderwijs om te informeren en sensibiliseren over werkgebonden stress en burn-out. 
Doelgroep: Onderwijzend en ondersteunend personeel van basis- en secundair onderwijs, CLB’s en PBD’s uit het arrondissement Turnhout 

 

Inschrijven is verplicht. Wie interesse heeft in meer, kan zich ook nu al inschrijven voor een vervolgtraject aan een voordelig tarief. Alle informatie  kan je terugvinden via de bijgevoegde folder. Daarin is ook de inschrijvingslink terug te vinden. 

 

 

 

Bijlage: